Handelsweg 8 M-P
9804 TK Noordhorn
Tel: 0594-851050
Mob: 06-83193643
info@kikstrazonwering.nl
Insectenhor   >>  Dubbele Plissehordeur

Dubbele Plisséfit

Dubbele Plisséfit met magneetsluiting

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Deze dubbele plisséhordeur kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt een plisséhordeur geplaatst. De beide hordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting. Deze sluiting is verwerkt op de plaats waar normaal gesproken de borstel zit en valt dus helemaal niet op. Zowel de onder- als bovengeleider lopen door en vormen één geheel met het kozijn. De dubbele plisséfit kan zowel in- als op het kozijn geplaatst worden zonder hulpprofielen.

Voor draaideuren is een enkele Plisséfit leverbaar. Een goedkopere oplossing voor de dubbele Plisséfit is de dubbele Rolhordeur Basic.

De Plisséfit wordt standaard geleverd per 2 cm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte wordt op maat gemaakt evenals de montagezijde (links en rechts) en montagewijze (in- en op het kozijn). U kunt dus direct na ontvangst van uw dubbele Plisséfit beginnen met monteren zonder dat u de geleiders af moet zagen etc.

De maximale breedte maten zijn 110, 145 en 180 cm.

Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.
Buitenzonwering
Binnenzonwering
Insectenhorren
Terrasoverkappingen
©2017 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp